Over ons

Sinds 1 juli 2019 is Garage Eindhoven overgenomen door Saab Specialist Eindhoven en Pointwood Automotive. We zijn verder gegaan onder de naam Garage Eindhoven en blijven zowel Saab en Renault Specialist.

Wij voeren onderhoud, reparaties en natuurlijk de APK keuring uit aan alle automerken personen auto's en kleine bedrijfsbussen.

We kunnen ook de schade repareren aan uw auto, banden opslag met wissel uitvoeren en ook voor airco service bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gevestigd aan de Kersbergenstaat 3 te Eindhoven.

Tevens beschikken wij over diversen uitleenauto's en fietsen waarvan u gebruik kunt maken tijdens het onderhoud van uw auto. Ook zijn deze voor lange of korte termijn te huur. Voor meer informatie klikt u op autoverhuur.

Onze vakkundige automonteurs kunnen uit de voeten met iedere auto van welk merk dan ook.

Door middel van scholing en cursussen blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied. Ook zijn wij een gecertificeerd leerbedrijf voor toekomstige automonteurs.

Tevens staan wij bekend om onze specialisatie op het gebied van het merk Renault en Saab als Renault en Saab Specialist Eindhoven.