Auto verhuur

Een auto huren doet u snel, gemakkelijk en voordelig bij Garage Eindhoven.

Wij beschikken over diversen auto's voor de verhuur van korte en langere periodes.

Hieronder vindt u een overzicht van onze beschikbare huurauto’s. Genoemde prijzen zijn incl. BTW. Alle voertuigen zijn verzekerd met een elk een aparte eigen risico en borg bedrag. De getoonde voertuigen kunnen afwijken van type en uitvoering i.v.m. de bezetting. Alle verkeersovertredingen en schade voortvloeiend uit het gebruik zijn voor kosten van de huurder. Het is verplicht om uw legitimatie te tonen. 

Toyota Aygo

De Toyota AYGO is van buiten lekker compact, maar dankzij zijn intelligente ontwerp verbazingwekkend ruim van binnen, er is ruimte voor vier personen en een hoop bagage. Door zijn draaicirkel vanaf slechts 9,6 meter kan de AYGO in elke straat en bocht, hoe smal ook, eenvoudig draaien. De Toyota Aygo is daarmee de ideale auto om te huren, tegen de laagste prijs. Benzine, Handgeschakeld, hatchback, 5 deuren, 4 zitplaatsen, Rijbewijs: B en zeer zuinig. Prijs va € 15,50 incl BTW en verzekering.

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is zonder overdrijven een begrip in zijn klasse. U kunt veilig, representatief en tegen lage kosten met deze compacte alleskunner op pad. Niet voor niets heeft Garage Eindhoven deze praktische en ruime bestelwagen in de verhuurvloot beschikbaar. De zuinige dieselmotor zorgt voor lage brandstofkosten en de ruime, zeer toegankelijke laadbak maakt de Caddy geschikt voor elke klus. Met deze Caddy is bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing geen probleem. Prijs va € 17,50 incl BTW en verzekering.

*Als u auto bij ons in reparatie is gelden andere tarieven.