Onderhoud

Wij verzorgen onderhoudsbeurten aan alle automerken. Wij beschikken over diagnose apparatuur waarmee we alle auto's, ongeacht het merk, kunnen uitlezen. Hiermee zijn we op de hoogte van de laatste technische informatie van uw auto. Daarnaast worden onze goed opgeleide autotechnici regelmatig bijgeschoold waardoor we voor elke auto kwalitatief goed onderhoud kunnen bieden. Tijdens het  onderhoud is vervangend vervoer mogelijk.

Bij Garage Eindhoven krijgt u een eerlijk advies en persoonlijke benadering. Wij streven naar een duurzame relatie met u en hier hoort een betrouwbaar advies en klantvriendelijkheid natuurlijk bij.  

De lijntjes in onze garage zijn kort en voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

 

Airco service

Een airconditioning of climate control zorgt voor een aangenaam klimaat in uw auto, Om uw aircosysteem in optimale conditie te houden en defecten te voorkomen is het verstandig om deze met enige regelmaat na te laten kijken. 

Garage Eindhoven beschikt over de kennis en de apparatuur om veilig en milieuvriendelijk* uw aircosysteem te controleren en te onderhouden. bij ons kunt u de airco van uw auto eveneens laten vullen. Mocht er een defect of lekkage zijn dan kunnen wij dit uiteraard repareren, Tevens kunnen wij het systeem behandelen tegen nare luchtjes door bacterievorming. 

* Het koudemiddel dat uit het systeem is, wordt opgeslagen en hergebruikt. 

(Winter) banden

Garage Eindhoven heeft een ruim assortiment aan zomer,  winter en all season banden voor elk seizoen.

we bieden een passende kwaliteit voor een concurrerende prijs. We verkopen autobanden van onder andere Continental, Michelin, Vredestein etc. Tevens hebben we een huismerk met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

We bieden ook de mogelijkheid om uw winterbanden en zomerbanden op te slaan, zodat deze bij u thuis geen ruimte in beslag nemen.

Bent u op zoek naar nieuwe banden of wilt u graag meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.